wat

Wat kan De Ouderenbemiddeling voor u doen?

 

De Ouderenbemiddeling bemiddelt tussen ouderen met een ‘zorg’vraag en hun zorgverlener die er plezier in hebben deze taken te vervullen.  Sociale vangnetten en families worden kleiner, tijd wordt schaarser. Wanneer met structurele zorg op maat mantelzorg opgevangen wordt, is het mogelijk als oudere langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

De vragen kunnen uiteenlopen van een helpende hand, lichte zorgtaken of bijvoorbeeld een paar uur gezelschap. De zorgverleners van De Ouderenbemiddeling staan tot uw beschikking om diverse werkzaamheden of sociale taken te vervullen, alles naar uw wens.

 

Even naar de apotheek, de bibliotheek of een rondje door het park? Licht huishoudelijk werk, of het bijhouden van medicijnen? U zet structurele mantelzorg op maat in door gebruik te maken  van een medewerker van De Ouderenbemiddeling.
 

 

Middels een uitgebreide intake weet De Ouderenbemiddeling precies wat u zoekt. Na een zorgvuldige screening volgt er een kennismaking met één van onze zorgverleners om te kijken of het klikt. Deze persoonlijke en professionele aanpak zorgt er voor dat er geen onduidelijkheden zijn en de samenwerking efficiënt en effectief is!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

 ‘Persoonlijke zorg en service in uw vertrouwde omgeving’