voor wie

Voor wie bemiddelen wij?

 

De Ouderenbemiddeling bemiddelt in zorg in de ruimste zin van het woord. Ouderen met een hulpvraag kunnen dankzij onze bemiddeling persoonlijke zorg op maat inkopen op de manier die het beste bij hen past.

‘Wij nemen de zorg uit handen’

U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft. Dat zal de ene keer een bezoek aan de dokter zijn, om de volgende keer gezellig samen een kaartje te leggen. Wij zorgen voor een wandelingetje in het park, maar nemen bijvoorbeeld ook de zorg uit handen voor het in huis hebben van alle juiste medicijnen.

U woont zelfstandig of in een aanleunwoning en heeft behoefte aan gezelschap of een paar helpende handen? Dankzij De Ouderenbemiddeling bent u in staat uw eigen huishouden te blijven voeren en kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

 

“Mijn broer en ik wonen niet in de buurt van mijn vader. Door het inschakelen van De Ouderenbemiddeling zijn we er op gerust dat er wekelijks betrouwbare zorg aanwezig is, om de kleine maar wel noodzakelijke dingetjes samen te doen. Zo kan hij toch thuis blijven wonen op voor hem de meest comfortabele manier. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten!” Jan Cornelissen zorginlener voor meneer Cornelissen

 

“Ik kijk er echt naar uit, iedere woensdag komt Jeanette van De Ouderenbemiddeling om samen wat boodschapjes of kleine klusjes te doen. Tijdens de eerste kennismaking klikte het direct, er was goed geluisterd naar mijn wensen bij de intake. Door haar komst blijft mijn huishouden te overzien, een ideale én gezellige uitkomst. Tot aan de facturatie wordt alles verzorgd, ik heb nergens omkijken naar.” Mevrouw Valstar, zorginlener