wie is

Oprichter van De Ouderenbemiddeling Wendy Bakx – Sanner is al ruim 15 jaar actief in personeelsbemiddeling. “Door de vergrijzing wordt de vraag naar zorg groter. Niet zo maar zorg, maar maatwerk, uitgevoerd door iemand bij wie u zich prettig voelt. Met als doel langer in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Daar werken wij met plezier aan!”

Door haar opleiding in P&A en jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling weet Wendy als geen ander hoe belangrijk een goede screening is. De vraag en behoefte invullen is één ding, maar mensen samenbrengen die naar volle tevredenheid een langdurige werkrelatie aangaan is daarbij essentieel.

“Na mijn ervaring in de uitzendbranche ben ik in 2008 met veel plezier en enthousiasme begonnen met De Nannybemiddeling B.V.. Hierbij ben ik dagelijks actief in de bemiddeling tussen Nanny’s en gezinnen met een hulpvraag. Een goede inschatting maken van de situatie en de mensen staat hier voorop, dit is de kracht van ons succes. De stap naar het oprichten van De Ouderenbemiddeling was niet zo groot. De hulpvraag is zeker anders. Maar ik doe nog steeds waar ik goed in ben: mensen samenbrengen met een vraag. Als werkende moeder van twee jonge kinderen weet ik hoe waardevol professionele ondersteuning in mijn gezin is. Mede door mijn lidmaatschap van de Rotary Prinsenbeek, kan ik mijn maatschappelijke betrokkenheid omzetten in daden. In onze materialistische maatschappij geniet ik intens van het blij maken van ouderen. Vaak hebben ze geen groot sociaal vangnet meer, maar door hun leeftijd wel een aantal zorgvragen. Dankzij hun inspanning kunnen wij vandaag leven zoals we doen, daar heb ik respect voor en ik geef op mijn manier graag iets terug.”

Wendy Bakx – Sanner

Oprichter De Ouderenbemiddeling